петак, 06. новембар 2015.

La Roche-Posay pokloni uz kupovinu odabrane dnevne nege

Svako godišnje doba sa sobom nosi nove izazove za našu kožu. U ovim zimskim danima vetar, hladnoća, zagađen vazduh i ostali spoljašnji faktori imaju veliki uticaj na zdravlje naše kože i često ostavljaju neprijatne posledice. S obzirom da se naša koža ne može samostalno braniti od svih spoljašnjih uticaja, potrebna joj je naša pomoć u obliku pravilne nege. Sa preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata, La Roche-Posay postao je vodeća marka u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu, osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. 
Osim blistavog  tena uz  odabranu La Roche-Posay dnevnu negu neka zablista i vaš pogled –  La Roche Posay u novembru poklanja set mini proizvoda za oči (maskaru, kremu i micelarnu vodu) uz odabranu dnevnu negu.HYDREANE Legere & Riche  hidratantne nege za osetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osetljivosti kože. Sadrže hidrolipide - prenosnike vode nove generacije koji deluju poput spoljašnjeg zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom sa umirujućim delovanjem.

Kada je koža zategnuta i isušena i vrlo brzo pokazuje znakove umora, linija HYDRAPHASE INTENSE pruža dugotrajno dejstvo: intenzivno hidrira i učvršćuje veze među ćelijama radi zadržavanja vode u koži. Intenzivna rehidratantna nega omogućuje dodatnu mekoću i gipkost kože. Koža je osvežena i rehidrirana, a dehidrirane linije su ublažene.

Kod suve i hrapave kože, propraćene osećajem zategnutosti i perutanjem na pojedinim mestima, potrebno je koristiti proizvode za dubinsko obnavljanje. NUTRITIC INTENSE je hranljiva nega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epidermisa. Nega sadrži novu generaciju lipida sa dokazanom efikasnošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i belančevina nužnih za osećaj prijatnosti i zaštitu kože. Koža je umirena, a neprijatan osećaj zategnutosti, peckanja i svraba nestaje.

Koža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korišćenja kozmetičkih preparata ili nakon čišćenja vodom, zahteva poseban tretman. TOLERIANE je  umirujuća zaštitna nega za netolerantnu kožu koja ublažuje zatezanje, bockanje i osećaj peckanja koji su specifični za osetljivu kožu. Ultra hermetičko pakovanje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.Ako su na koži vidljivi osetljivi kapilari i koža je sklona crvenilu kojem se često pridružuje osećaj peckanja, vrućine ili zategnutosti, preporučuje se ROSALIAC UV. Hidratantna nega protiv crvenila kože dugotrajno neutralizuje uzrok crvenila i intenzivno umiruje osetljivu kožu. Sadrži zaštitni faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.

Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC sadrži napredne dermatološke aktivne sastojke protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osetljive kože. Redermic R sa novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) deluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za izglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože.Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...