уторак, 10. новембар 2015.

Vichy Dermablend puder

I manje promene na koži ili nepravilnosti mogu da pokvare sliku koju drugi  imaju o nama, a mogu biti i razlog nelagode u odnosu prema drugim ljudima. Crvenilo, podočnjaci i neujednačen ten su svakodnevni problemi više od polovine žena. U slučaju manjih ili većih nepravilnosti poput angioma, kuperoze, crvenila, nepravilne pigmentacije, postoperativnih kožnih promena, podočnjaka i akni, žene su pod psihičkim teretom. Navedeni problemi se često smatraju estetskim nedostatkom. 
Misija brenda Vichy jeste da poboljša kvalitet života osoba koje pate zbog različitih nepravilnosti na koži - odgovor je korektivni puder Dermablend koga odlikuje ekskluzivna tehnologija sa visokim efektom prekrivanja, a namenjen je osobama sa manjim (akne, hiperpigmentacije) i većim nepravilnostima na koži (vitiligo, angiomi, postoperativne lezije). 
U odnosu na uobičajene pudere, novi tečni korektivni puder Dermablend ima izuzetno visoku koncentraciju pigmenta (25%), što podrazumeva dvostruko do trostruko veće prekrivanje nepravilnosti u odnosu na uobičajene pudere, a pritom garantuje efikasnost profesionalne šminke. 
Formula korektivnog pudera Dermablend otporna je na prekomerno izlučivanje sebuma i znoja pa osigurava 16-časovno prekrivanje. Mineralni filter SPF 35 garantuje zaštitu od UV zraka. Naime, upravo UV zraci uzrokuju, odnosno pogoršavaju, određene kožne nepravilnosti (hiperpigmentacija, akne, rane, crvenilo). Lagana tekstura proizvoda osigurava osećaj ,,gole kože“ i 24-časovnu hidrataciju.  
Korektivni puder Dermablend testiran je protiv alergija i na osetljivoj koži, i  sve to pod dermatološkim nadzorom. Sadrži termalnu vodu Vichy koja smiruje i jača kožu. Proizvod je nekomedogen, bez mirisa i bez parabena. 

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...