уторак, 17. новембар 2015.

La Roche-Posay pokloni uz kupovinu Lipikar Baume AP+

 Suvoj, iziritiranoj i koži sklonoj atopiji je potrebna posebna nega koja koži vraća lipide, kako bi se simptomi ublažili i kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje. Stvorena pre više od 25 godina, Lipikar linija proizvoda za suvu, iziritiranu kožu i kožu sklonu atopiji, postala je marka broj 1 po preporuci dermatologa u Srbiji, a dokazala se efikasnom kod dece i odraslih u brojnim kliničkim studijama. U ovim hladnim zimskim danima posebno je važno koristiti odgovarajuću negu  i  proizvode koji kožu štite i obnavljaju, pa zato La Roche-Posay uz kupovinu nege Lipikar Baume AP+ (400 ml) poklanja kremasti gel za pranje Lipikar Syndet (100ml).
LIPIKAR BAUME AP+balzam koži vraća lipide i deluje protiv iritacije i svraba. Balzam trenutno umiruje osetljivu kožu i pomaže da se faze pogoršanja suvoće kože ređe pojavljuju. Proizvod sadrži novi, inovativni aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji pomaže u delovanju na odlučujuće faktore kod kože sklone atopiji: ponovno uspostavlja i stabilizuje ravnotežu kožnog mikrobioma i obnavlja i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere. Nova tekstura se brzo upija, nemasna je i nelepljiva, a kožu čini mekom i pruža joj dugotrajnu prijatnost. Proizvod je primeren za izrazito suvu kožu beba, dece i odraslih, kožu sklonu svrabu, kožu sklonu atopiji i potrebno ga je naneti jednom dnevno na telo i/ili lice.


Osim odgovarajuće nege za suvu i iziritiranu kožu bitno je sprovoditi pravilnu i redovnu higijenu pa su zato proizvodi koje biramo za njeno pranje takođe jako važni.

LIPIKAR SYNDET je kremasti gel za pranje lica i tela visoke tolerancije za izrazito suvu, nadraženu kožu koja svrbi i kožu sklonu iritaciji. Pomaže u očuvanju zaštitnog sloja kože i stvara osećaj prijatnosti. Potrebno je malu količinu naneti na vlažnu kožu, nežno umasirati i isprati.


LIPIKAR ULjE za pranje tela vraća lipide i obnavlja zaštitnu barijeru kože. Prilagođeno je svakodnevnoj upotrebi i primereno za korišćenje između razdoblja akutnih upala kod atopije. Preporučuje se da uzmete nekoliko kapi na dlan ruke i nanesite na mokru kožu. Ako se radi o kupanju, stavite 2 do 3 čepa u vodu za kupku, nežno isperite i osušite bez trljanja.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum

Iako mi je poznato pravilo da tokom zime dnevna krema treba da bude mnogo jača od noćne dok je leti obrnuto, ja sam se odlučila da sada ...