уторак, 17. новембар 2015.

La Roche-Posay pokloni uz kupovinu Lipikar Baume AP+

 Suvoj, iziritiranoj i koži sklonoj atopiji je potrebna posebna nega koja koži vraća lipide, kako bi se simptomi ublažili i kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje. Stvorena pre više od 25 godina, Lipikar linija proizvoda za suvu, iziritiranu kožu i kožu sklonu atopiji, postala je marka broj 1 po preporuci dermatologa u Srbiji, a dokazala se efikasnom kod dece i odraslih u brojnim kliničkim studijama. U ovim hladnim zimskim danima posebno je važno koristiti odgovarajuću negu  i  proizvode koji kožu štite i obnavljaju, pa zato La Roche-Posay uz kupovinu nege Lipikar Baume AP+ (400 ml) poklanja kremasti gel za pranje Lipikar Syndet (100ml).
LIPIKAR BAUME AP+balzam koži vraća lipide i deluje protiv iritacije i svraba. Balzam trenutno umiruje osetljivu kožu i pomaže da se faze pogoršanja suvoće kože ređe pojavljuju. Proizvod sadrži novi, inovativni aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji pomaže u delovanju na odlučujuće faktore kod kože sklone atopiji: ponovno uspostavlja i stabilizuje ravnotežu kožnog mikrobioma i obnavlja i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere. Nova tekstura se brzo upija, nemasna je i nelepljiva, a kožu čini mekom i pruža joj dugotrajnu prijatnost. Proizvod je primeren za izrazito suvu kožu beba, dece i odraslih, kožu sklonu svrabu, kožu sklonu atopiji i potrebno ga je naneti jednom dnevno na telo i/ili lice.


Osim odgovarajuće nege za suvu i iziritiranu kožu bitno je sprovoditi pravilnu i redovnu higijenu pa su zato proizvodi koje biramo za njeno pranje takođe jako važni.





LIPIKAR SYNDET je kremasti gel za pranje lica i tela visoke tolerancije za izrazito suvu, nadraženu kožu koja svrbi i kožu sklonu iritaciji. Pomaže u očuvanju zaštitnog sloja kože i stvara osećaj prijatnosti. Potrebno je malu količinu naneti na vlažnu kožu, nežno umasirati i isprati.


LIPIKAR ULjE za pranje tela vraća lipide i obnavlja zaštitnu barijeru kože. Prilagođeno je svakodnevnoj upotrebi i primereno za korišćenje između razdoblja akutnih upala kod atopije. Preporučuje se da uzmete nekoliko kapi na dlan ruke i nanesite na mokru kožu. Ako se radi o kupanju, stavite 2 do 3 čepa u vodu za kupku, nežno isperite i osušite bez trljanja.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...