петак, 13. новембар 2015.

Dr Colić - Dnevna i noćna krema sa hijaluronskom kiselinom/testiranje

Znam da korišćenje testera neke kreme nije dovoljno za pravi sud o njoj, ali je često presudno da se odlučimo da li da je kupimo. Zbog toga želim da kažem par reči o mom kratkom iskustvu sa dnevnom i noćnom kremom sa hijaluronskom kiselinom Dr Colića.
Kao što je poznato, hijaluronska kiselina je odgovorna za hidrataciju kože kojoj daje volumen, kao i zdrav i blistav izgled. Još kada se uz nju dodaju i bademovo ulje koje omekšava kožu, vitamin E (antioksidans koji utiče na sprečavanje oštećenja kože usled štetnih UV zraka), ulje semenki grožđa kao zaštita od starenja kože i glicerin za dodatnu hidrataciju, onda je prirodno da koža posle takve kombinacije dobije na kvalitetu.
Dnevna krema je laganije teksture, ali dovoljno jaka da spreči spoljašnje uticaje (vetar....) da naprave probleme. Istovremeno, ova krema kao da briše tragove umora i kožu čini svežom.
Noćna krema je bogate teksture koja se lako razmazuje. Ona hrani kožu i pomaže joj da se regeneriše tokom noći.
Iako je, kao što sam već rekla, trodnevna upotreba neke kreme nedovoljna za sud o njoj, mogu da kažem da je posle testiranja krema Dr Colića moja suva i starija koža postala mekša i... ono što je meni važno - nije imala nikakve iritacije, a to je dovoljno da počnem da razmišljam o kupovini.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...