петак, 21. август 2015.

Vichy Homme nega za idealnu mušku kožu

Homme linija Vichy proizvoda za negu lica i tela je jedinstvena jer odgovara specifičnim potrebama muške kože. Proizvodi sa posebnim teksturama vode brigu o osećaju svežine i čvršćoj koži punoj zdravlja i pružaju trenutnu efikasnost i optimalnu toleranciju, čak i kod osetljive kože. 

Vichy Homme nega za lice
Hydra Mag C+ je prva nega protiv umora 2 u 1 (lice + oči) koja koži vraća tonus i smanjuje znakove umora. Spoj magnezijuma, fosforizovanog vitamina C i dekstrana svakodnevno puni kožu energijom, ublažava jastučiće ispod očiju i podočnjake i pomaže koži da se bori protiv spoljašnjih agresija. Njegova gel tekstura je nemasna, nelepljiva, vrlo lako se upija, intenzivno hidrira i obezbeđuje izuzetan osećaj prijatnosti tokom 24h, pa je koža potom boljeg tonusa, hidrirana i svakoga dana sve otpornija, dok su znakovi umora vidljivo ublaženi.
  Sensi-Baume Mineral Ca je nežan balzam za posle brijanja i zato je neizostavni deo rutine nege za brojne muškarce. Ova nega posle brijanja ujedinjuje snagu termalne vode Vichy bogate mineralima i umirujući efekat kalcijuma koji obnavlja i nudi dvostruko dejstvo na osetljivu kožu: trenutno umiruje kožu osiguravajući joj hidriranost u trajanju od 24 sata i jača je, čineći je manje reaktivnom na stres pri brijanju.
Homme pena za brijanje protiv nadraženosti  kožu štiti i hidrira tokom brijanja. Ona predstavlja spoj kalcijuma, glikoliziranog vitamina C i salicilne kiseline i sprečava osećaj žarenja na koži koji se može pojaviti tokom brijanja. Uz to, čuva hidrolipidni film kože sprečavanjem trenja i nadraženosti. Tekstura guste i bogate pene omogućava lako klizanje žileta za nežno brijanje bez nadraživanja pa ono postaje pravi užitak.

Vichy Homme nega za telo
 
Hydra Mag C gel za tuširanje osmišljen je tako da ima prirodnu pH vrednost kože. Uz to, ne sadrži sapun, pa zato pruža osećaj izuzetne prijatnosti. Formula proizvoda obogaćena je hidratantnim aktivnim materijama koje štite kožu od isušivanja. Gel  sadrži i termalnu vodu Vichy bogatu mineralima i na kožu deluje umirujuće i okrepljujuće.



Za potpunu negu tela i očuvanje svežine Laboratorije Vichy razvile su Vichy Homme roll on dezodorans. Korišćenje proizvoda osigurava regulisanje prekomernog znojenja i osećaj svežine tokom 48 sati. Ne sadrži parfeme ni alkohol, pa je zato pogodan i za osetljivu kožu.


URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...