уторак, 18. август 2015.

Balea gel za tuširanje - limeta & aloe vera

     Balea gel za tuširanje - limeta&aloe vera (300ml) pravi je letnji gel koji donosi osvežavajući osećaj. 
    Kao i drugi Balea proizvodi gel ima solidan kvalitet, a karakteristični sastojci su: aloe vera koja sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C i E, minerale, aminokiseline, enzime... i koja pozitivno utiče na suvu, ošećenu i osetljivu kožu, glicerin za optimalnu hidrataciju, lecitin koji obnavlja površinski zaštitni sloj epiderma, inulin (Poly Fructol) sa hidrirajućim i umirujućim uticajem na kožu i citric acid koji reguliše količinu vlažnosti u koži, glača je i zateže.
     Tekstura gela je lagana i prozirno bele boje, a miris citrusni (i malo jači, što mi se dopada). 
     Prilikom korišćenja gela dobija se bogata kremasta pena koja dobro čisti kožu i ostavlja za sobom prijatan osvežavajući miris. Zbog negujućih sastojaka koža je nakon tuširanja meka i hidrirana, pa nije neophodno upotrebljavati dodatnu negu (losione ili mleka za telo). 
     Meni lično gel najviše odgovara tokom leta jer donosi dah svežine, ali isto tako zanimljiv je i u zimskom periodu jer potseća na sunčane dane.
     Šta na kraju još reći osim da je ovaj Balea gel prava poslastica koja osvežava i neguje.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...