субота, 8. август 2015.

Trikovi za brzo postizanje lepšeg izgleda

     Često nam se dešava da baš u trenutku kada želimo da izgledamo savršeno nemamo pri ruci odgovarajuće preparate, ali da se to ne bi i dalje događalo možemo se poslužiti trikovima.

     I pored brojnih maskara koje obećavaju guste trepavice ne možemo da dobijemo pravi rezultat, ali.... tu je običan bebi puder koga je potrebno malo naneti na trepavice pre maskare i ....željena gustina je tu.





     Korektor ne mora da služi samo za prikrivanje nedostataka na licu. Njim možemo istaći obrve tako što ćemo ga naneti ispod njihovog luka i dobiti lepši (i mlađi) izgled. 



    
     Ukoliko nam hajlajter nije pri ruci, a želimo da se našminkamo u strobing trendu, i običan labelo može poslužiti kao zamena - nanet iznad jagodica doneće licu novi sjaj.

     Ako smatramo da su nam usne previše tanke, tu je ombre trend u njihovom ulepšavanju - potrebno je tamniji ruž naneti kao okvir, a svetliji za ispunjavanje usana i.... vizuelni utisak punijih usana je odmah vidljiv.




     Da se ne bi dogodilo da olovka senka bude previše tvrda (i grebe po kapcima) dovoljno je samo malo zagrejati njen vrh i odmah će glatko kliziti.
     I na kraju da spomenem i činjenicu da često imam utisak (a verujem i vi) da parfem (bilo koji) brzo ispari. Da se to ne bi dogodilo dovoljno je pre njegovog nanošenja kožu dodatno hidrirati (sa bilo kojom hidratantnom kremom ili čak vazelinom).

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...