субота, 29. август 2015.

Crna - trend boja kose u 2015.godini

     Ovih dana stalno slušam kako je crna boja kose ušla na velika vrata na modnu scenu, kao i na ulicu, ali.... da li je ta boja zaista dobra za svakog? 
     Činjenica je da crnu kosu treba brižljivo održavati kako ne bi postala suva i lomljiva. 
    Takođe, izrastak koji pokazuje prirodnu boju kose biće primetan petnaest do dvadeset dana posle farbanja, a uz sve to, crna boja kose ističe nepravilnosti na licu.



     Crna kosa ne pristaje svakome - najlepša je uz svetli, porcelanski ten i u tom slučaju uvek se pri ruci mora naći crveni ruž koji će dati dodatnu draž.




     Isto tako, crna kosa može lepo ići i uz tamniju put (mediteranski tip), mada bi tada crnu trebalo ublažiti nekim toplim tonom (na primer - smeđim).


     A da li postoji određeno životno doba kada crna boja kose predstavlja recept za lep izgled? Istina je da je ona najlepša kada uokviruje mlado lice, ali... dovoljno je pogledati fotografiju Olivere Katarine i videti da njena lepota i pored godina nije izgubila ništa na kvalitetu.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...