петак, 28. август 2015.

Trikovi za lepši (i mlađi) izgled

     Traganje za lepšim i mlađim izgledom ponekad zna da izazove mnogo nervoze jer smatramo da nam treba velika količina novca da bi se došlo do cilja. Ipak, često su nam dovoljni mali trikovi uz čiju pomoć, ako već ne možemo da se podmladimo, bar možemo da izgledamo lepše nego obično.

     Uobičajeno je da ajlajner bude crn, ali ako samo promenimo njegovu boju, izgled neće biti strog, a tamni kolutovi oko očiju biće manje izraženi - uz toplije nijanse koža lica izgleda mekše i svetlije.

    Oblik obrva takođe može mnogo učiniti za podmlađen izgled. Iako stručnjaci preporučuju savršen luk obrva, on bi trebao da bude malo ravniji (kao što je bio u mladosti) i vizuelni utisak se odmah popravlja.

     U slučaju da nemate odgovarajuće rumenilo dovoljno je da prajmer pomešate sa tečnim ružičastim ružem za usne i nanesete ga na jagodice - izgledaćete mlađe nego da ste upotrebili samo rumenilo.

     Hidratacije nikad nije dosta, ali krema kojom hidriramo kožu može da se upotrebi i kao hajlajter ako je nanesemo na našminkano lice i time njegov izgled učinimo vizuelno zdravim i sjajnim.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...