четвртак, 30. јун 2016.

Krauterhof Mlečna krema za negu kože tela, lica i usana

Za Krauterhof su svi čuli i to pre svega zahvaljujući Konjskom balzamu koji je uvek prisutan kao neizostavni deo svake (pa i moje) kućne apoteke. Proizvođač brenda je nemačka kompanija Asam koja u svom asortimanu ima bezbroj proizvoda na biljnoj bazi (šamponi, balzami, kreme, gelovi...), a uvoznik za tržište Srbije je Keprom, zahvaljujući kome sam dobila Mlečnu kremu koju ću vam danas predstaviti.
U pitanju je proizvod namenjen isušenim delovima kože tela, lica i usana, prepun glicerina (za optimalnu hidrataciju) i pantenola (za negu suve i oštećene kože).
Tekstura kreme je lagana i nemasna i iako je više namenjena hladnom i vetrovitom vremenu, predstavlja pravo rešenje i za tople dane u slučaju potrebe za dodatnom negom. Uz to, posle upotrebe ne postoji osećaj lepljivosti kao kod nekih drugih proizvoda.
Ja inače imam suvu i osetljivu kožu i moram da pazim šta koristim. Posebno imam problem tokom leta kada izbegavam jake kreme koje neguju kožu, ali je istovremeno i "guše" pa odmah po njihovom nanošenju dolazi do neprijatnih posledica (znojenje, iritacije...). To je i razlog što mi se često dešava da koža izgleda presuvo.
Mlečnu kremu upotrebljavam već par dana (na koži tela) i prvo što sam primetila je glatka i mekša koža. Uz to, kremu koristim i za negu stopala. Iako sam u prvi mah pomislila da je glupo što to činim jer nije u pitanju specijalna krema za tu regiju... gruba koža na mojim stopalima je počela da omekšava.
Inače, krema se može kupiti u mnogim marketima i apotekama, a cena je (drogerija Lilly) 227 dinara za pakovanje od 250ml.
Za sve dodatne informacije o Mlečnoj kremi, kao i o drugim Krauterhof proizvodima možete se više informisati na FB stranici Krauterhof Srbija ili na sajtu http://www.krauterhof.rs/.
Na kraju moram da spomenem da krema ima prijatan osvežavajući miris koji mi se posebno dopada.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...