четвртак, 23. јун 2016.

Revlon Natural Honey gel za tuširanje sa arganovim uljem

Počeli su topli dani u kojima se češće tuširam i zbog toga se trudim da uvek imam u rezervi bar jedan gel. Pa još kada je i veliko pakovanje kao ovo (DM, 650ml, akcijska cena 335 dinara) onda se sigurnije osećam.
Revlon gel ima laganu teksturu orijentalnog mirisa karakterističnog za arganovo ulje. Iako sam dosad više puta pisala o ovom ulju kao sastojku proizvoda koje koristim, ponovo ću spomenuti nešto o njemu - u pitanju je ulje koje sadrži visok procenat vitamina E - poznatog antioksidansa, kao i esencijalne masne kiseline. Ono doprinosi boljoj hidrataciji kože, pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava optimalnu prehranu ćelija kože. 
Prilikom korišćenja gel daje bogatu penu koja nežno čisti kožu. Ovo je posebno važno za sve one koji imaju osetljivu suvu kožu poput mene i koji često u želji da je očiste dožive da sa prljavštinom odu i prirodne masnoće. 
Miris gela se oseća dugo posle tuširanja posebno ako dozvolite da se koža prirodno suši (bez upotrebe peškira) a jedan od prvih efekata upotrebe je meka koža kojoj sada, u toplim danima, nije potrebna neka dodatna nega.
Iako gel nije namenjen za negu stopala dobar je i za njih jer uspeva da omekša njihovu malo grublju kožu.
Jedina zamerka je velika (čitaj: ogromna) bočica koja je prilično nezgodna za korišćenje u kupatilu (par puta mi je ispadala iz ruke tokom tuširanja). Možda bi bilo bolje da je proizvođač ugradio dozator-pumpicu, ali.....
PS. Iako gel sadrži parabene i sulfate ja nisam (bar do sada) osetila nikakve neprijatne efekte.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...