уторак, 14. јун 2016.

S-he stylezone sjaj za usne (140/050)

Nisam neki veliki ljubitelj šminkanja i smatram da je često dovoljno samo upotrebiti sjaj za usne, malo rumenila i maskaru ili (kako to obično radim) samo sjaj.
Pre par dana sam bila u DM-u i kada sam ugledala ovaj simpatični S-he stylezone sjaj (8ml, 249 dinara) prosto sam morala da ga kupim.
Sjaj u sebi sadrži sitne šljokice koje se na usnama skoro ne primećuju. Postoji 8 nijansi (većina ružičastih) od kojih sam uspela da pronađem ovu koja predstavlja varijantu boje korala. Uz to, sjaj ima silikonsku četkicu koja olakšava nanošenje.

Na usnama sjaj izgleda baš lepo - šljokice daju samo minimalnu dozu svetlucavosti koja je primerena čak i za dnevnu šminku. Uz to, miris jagode, solidna hidriranost, kao i trajnost od četiri sata nakon nanošenja daju veliki plus.
Nažalost, iako volim da pišem o sastojcima proizvoda koje koristim ovoga puta ću to izostaviti zato što je proizvođač zaboravio da ih navede na pakovanju sjaja.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...