уторак, 28. јун 2016.

Nivea Cellular Perfect Skin intenzivni serum za noćnu negu

Niveinu Cellular Perfect Skin liniju sam već odavno testirala a zatim sam i koristila dnevni fluid sa SPF 15 i kremu za predeo oko očiju -  sada je na redu noćni serum (Roda, 40ml, 1.400 dinara) za intenzivnu negu (preparat koji sadrži najveću koncentraciju lumicinola - aktivnog sastojka koji efikasno ublažava fleke na koži lica). 
Uz lumicinol serum sadrži i ekstrakt magnolije koji poboljšava obnavljanje ćelija, kao i glicerin za optimalnu hidrataciju.
Tekstura seruma je lagana, lako se razmazuje i brzo upija.
Nivea obećava ujednačevanje tena, ublažavanje bora, čvršću kožu i blistav ten, a ja...tvrdim da je serum pre svega dobro podnošljiv (ne izaziva nikakve neprijatne reakcije na mojoj osetljivoj koži), deluje omekšavajuće (posle samo sedam dana upotrebe) i dobro hidrira kožu. 
Što se tiče eliminacije fleka na koži moram da spomenem trenutni veliki uticaj sunca koje mi smeta bez obzira što koristim kreme sa visokim SPF i koje pogoduje pojavi pigmentacija, ali....biću uporna i nadam se da će u dogledno vreme imati ujednačen ten. Do tada, zadovoljiću se kožom koja izgleda zdravo i negovano. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...