среда, 13. јануар 2016.

PR Natural Cosmetics - Vitaminski serum (pakovanje) za kosu

Moji problemi sa oštećenom kosom su već dobro poznati, kao i činjenica da volim da isprobavam nove preparate koji mogu učiniti nešto za njeno ozdravljenje. Tako sam naišla i na Vitaminski serum za negu kose (100ml) koji proizvodi PR Natural Cosmetics iz Šapca.
O kakvom se proizvodu radi najbolje govori sastav u kome se nalaze: maslinovo ulje (sprečavanje isušivanja kose), kokosovo ulje (regeneracija suve i oštećene kose), susamovo ulje (oporavak kose i potsticanje njenog rasta), orahovo ulje (ishrana korena vlasi), ricinusovo ulje (hidriranje kose), ulje makadamije (ishrana kose) i vitamini A (oporavak kose) i D (jačanje kose i postizanje njene bolje elastičnosti).
Upotreba je jednostavna - serum (pakovanje) se nanese najmanje 45 minuta pre pranja kose da bi se potom kosa oprala uobičajenim šamponom. Ovom procedurom se jača kosa, potstiče se njen rast, a takođe se dobija i zdrav prirodni sjaj.
Jedini problem koji može da se izazove upotrebom seruma je činjenica da orahovo ulje potstiče tamnije nijansiranje kose, a o kakvom intenzitetu promene se radi najbolje govore sledeće fotografije:



-posle bojenja kose, a pre nanošenja seruma,






-nakon upotrebe seruma (razlika u nijansi boje postoji, ali je skoro neprimetna).
Zbog svega navedenog upotreba seruma se preporučuje osobama sa tamnijom bojom kose, iako ga takođe mogu koristiti i oni sa svetlijim nijansama jer se krajnji rezultat (tamniji ton) minimalno razlikuje od prethodnog stanja.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...