среда, 27. јануар 2016.

La Roche Posay - Anthelios visoka zaštita za osetljivu kožu na zimskom suncu

Kako bismo nesmetano uživali na zimskom suncu i izbegli negativne posledice UV-zraka  potrebno je da i zimi zaštitimo osetljivu kožu lica od sunčevih zraka. Laboratorije La Roche-Posay preporučuju Anthelios, proizvod za zaštitu lica koji pruža vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka. Anthelios XL SPF 50+krema, primerena je suvoj koži lica i pruža joj sigurnu zaštitu i užitak na suncu tokom zimskih dana. 
·       
ANTHELIOS  XL SPF 50+ krema za vrlo visoku zaštitu suve kože lica pruža fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka, koja je čak i stroža od standardne evropske preporuke. Štiti kožu od opekotina i reakcija kože i sprečava netoleranciju na sunce. Zahvaljujući patentiranom sistemu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay, Anthelios XL SPF 50+ krema pruža idealnu zaštitu lica. Krema je bez mirisa, parabena i sa manje hemijskih filtera. Tekstura kreme je raskošna, hidratantna i prijatna i zato izrazito pogodna i za suvu kožu.



URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...