уторак, 22. новембар 2016.

Ziaja maska za lice sa uljem jasmina

Ziaja maska za lice (DM, 7ml, 76 dinara) namenjena je suvoj, zreloj koži koju hrani, regeneriše i hidrira. Bogata je uljem jasmina (za bolju elastičnost kože), glicerinom (za hidrataciju), uljem slatkog badema (zbog omekšavajućeg dejstva), proteinima pirinča (za zaštitu od spoljašnjih uticaja), hijaluronskom kiselinom (za optimalnu hidrataciju) i ekstraktom crvene deteline (sa protivupalnim delovanjem).
Tekstura maske je kremasta i bele je boje.
Iako bi mnogi rekli da je 7ml prava mera za jedno nanošenje maske, ja smatram da je to previše (zbog toga sam i ostatak maske/posle jednog korišćenja/ostavila u praznu teglicu).
Maska se nanosi na čisto lice, ostavi na njemu da deluje 10-15 minuta, a zatim se spere mlakom vodom.
Ja inače imam i suvu i zrelu kožu tako da mi maska, bar po mišljenju proizvođača, odgovara. Ipak, iako sam striktno sledila uputstva rezultati nisu bili onakvi kakve sam očekivala. 
Masku sam koristila u okviru večernje nege - posle njenog spiranja koža mi je bila prilično iritirana i izgledala je masno (podrazumeva se da zbog toga potom nisam nanela neku kremu) -  masni film na licu sam imala čak i sutradan ujutru kada sam se probudila. 
Šta još da kažem osim da mi je koža (po godinama) odgovarajuća za ovu masku, ali je činjenica da je ona za mene prejaka i da je verovatno više namenjena stvarno starijoj koži.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...