уторак, 08. новембар 2016.

CD Gel za tuširanje i Deo roll-on Nar

Kao što čitaoci bloga znaju - mene pri svakoj kupovini vodi čulo mirisa. Tako je bilo i ovaj put kada sam u Rodi kupila CD Gel za tuširanje (250ml, 220 dinara) i Deo roll-on (50ml, 300 dinara) sa ekstraktom nara.
Radi se o proizvodima bez parabena, mineralnih ulja, silikona i veštačkih boja.
Kada je u pitanju gel za tuširanje, među njegovim sastojcima se izdvajaju glicerin za hidrataciju, ekstrakt nara sa regenerativnim svojstvom i ekstrakt semenki grejpfruta sa visokim sadržajem vitamina E. Njegova tekstura je lagana, a miris prijatan (iako sam pre kupovine pomislila da se radi o nekoj voćnoj aromi, istina je drugačija - miris sadrži i note cveća). Prilikom tuširanja stvara se bogata pena koja nežno čisti kožu, da bi nakon toga ona bila meka i hidrirana (nažalost, miris se ne zadržava dugo).
Deo roll-on u sebi nema aluminijuma - sadrži slične sastojke kao i gel za tuširanje. Iako se radi o preparatu koji je blag i poštuje prirodu, njegovo delovanje je dugotrajno (svež miris se zadržava do 5h).
Na kraju moram da dodam i činjenicu da gel u svom sadržaju ima sulfate koji mogu da iritiraju kožu, a deo roll-on Alcohol denat koji ponekad deluje previše isušujuće. Ja lično nisam imala nikakve neprijatnosti zbog toga, ali.....

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...