субота, 20. август 2016.

Victoria Beauty Anti-Stress maska

Kada sam zadnji put bila u DM-u nisam nameravala da kupujem nikakve preparate za čišćenje kože, ali....kada sam videla da na ambalaži ove Victoria Beauty maske piše da je proizvedena u Koreji, nisam mogla da se uzdržim (2x7ml, akcijska cena 179 dinara) jer odavno slušam priče o proizvodima koji su nastali u ovoj zemlji.
U sadržaju maske se, između ostalog, pored kaolina koji ne samo što čisti kožu, već i potstiče njenu cirkulaciju, nalaze i glicerin za hidrataciju, magnezijum koji kožu čini blistavom, morska voda sa svojim antiseptičkim dejstvom, ekstrakti algi za omekšavanje kože i planktona koji dubinski vlaži i hrani kožu, Citric Acid za regulisanje vlažnosti u koži  i vitamin E (antioksidant).
Maska je guste teksture i plave boje. Upotrebljava se tako što se nanese na čisto lice a zatim se sačeka desetak do petnaest minuta da se osuši - na kraju se spira mlakom vodom.
Pošto je maska namenjena osobama sa normalnom i mešovitom kožom, priznajem da sam se malo plašila zbog lošeg iskustva koje sam imala sa jednom Alverde maskom, ali....moja inače suva koža se nije dodatno isušila - postala je meka i stvarno čista... a to i jeste namena maske.

BOROTALCO Fresh gel za tuširanje

Aktuelni topli dani me prosto teraju da se češće tuširam pa se zbog toga trudim da pronađem preparate koji će me osvežiti. Jedan od takv...