понедељак, 01. фебруар 2016.

Fenjal Sensitive - sprej dezodorans

Fenjal spada u red klasika čiji je kvalitet već dokazan, a ja ga volim ne samo zbog toga već i zbog prepoznatljivog mirisa.
Sprej dezodorans Sensitive (150ml) je namenjen osetljivoj koži i ne sadrži parabene, mineralna ulja, silikone i veštačke boje. On obezbeđuje zaštitu kože od neprijatnih mirisa tokom 24h, a takođe ima i umirujući uticaj zbog prisustva bisabolola (antiinfekcijsko dejstvo uz umirivanje iritirane kože) i alantoina (hidrirajući i zaštitni efekat).
Dezodorans ne sadrži ni alkohol tako da se može koristiti odmah posle brijanja. Takođe, on ne ostavlja ni bele tragove na odeći.
Iako se radi o preparatu koji prvenstveno ima ulogu da spreči neprijatne mirise Fenjal Sensitive ima i karakterističan prijatni miris koji se neko vreme zadržava na koži (od 2 do 3 časa) tako da u letnjim mesecima može da posluži i kao privremena zamena za parfem (u toku dana). 
Šta još reći osim da se radi o dezodoransu koji sam koristila više puta i kome se uvek rado vraćam.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...