понедељак, 01. фебруар 2016.

Fenjal Sensitive - sprej dezodorans

Fenjal spada u red klasika čiji je kvalitet već dokazan, a ja ga volim ne samo zbog toga već i zbog prepoznatljivog mirisa.
Sprej dezodorans Sensitive (150ml) je namenjen osetljivoj koži i ne sadrži parabene, mineralna ulja, silikone i veštačke boje. On obezbeđuje zaštitu kože od neprijatnih mirisa tokom 24h, a takođe ima i umirujući uticaj zbog prisustva bisabolola (antiinfekcijsko dejstvo uz umirivanje iritirane kože) i alantoina (hidrirajući i zaštitni efekat).
Dezodorans ne sadrži ni alkohol tako da se može koristiti odmah posle brijanja. Takođe, on ne ostavlja ni bele tragove na odeći.
Iako se radi o preparatu koji prvenstveno ima ulogu da spreči neprijatne mirise Fenjal Sensitive ima i karakterističan prijatni miris koji se neko vreme zadržava na koži (od 2 do 3 časa) tako da u letnjim mesecima može da posluži i kao privremena zamena za parfem (u toku dana). 
Šta još reći osim da se radi o dezodoransu koji sam koristila više puta i kome se uvek rado vraćam.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum

Iako mi je poznato pravilo da tokom zime dnevna krema treba da bude mnogo jača od noćne dok je leti obrnuto, ja sam se odlučila da sada ...