петак, 12. фебруар 2016.

Byphasse tonik za lice sa ružinom vodicom

Dok mnogi stručnjaci tvrde da tonik za lice nije neophodan, ja se ne slažem sa njima jer smatram da bez obzira šta se prethodno upotrebilo (mleko, losion ili micelarna voda) nije naodmet da se koža lica dodatno očisti i osveži. 
Kada sam naišla na Byphasse tonik za lice sa ružinom vodicom (DM, 500ml, akcijska cena 319 dinara) prvo me je zainteresovao brend koji vodi poreklo iz Španije i koji karakteriše solidan kvalitet i niska maloprodajna cena. Uz to, tonik se nalazi u velikom pakovanju koje je dovoljno za višemesečnu upotrebu, čak i ako se koristi tokom večernje, kao i tokom jutarnje nege.
Osnovni sastojak tonika je ružina vodica koja je prirodno sredstvo za negu kože - za nju se može reći da dobro čisti kožu lica temeljno izvlačeći iz nje nataloženu prljavštinu, kao i masnoću, zatim - sužava proširene pore, hidrira i umiruje upaljenu kožu, a takođe i umanjuje mogućnost nastanka akni, pri tome sužavajući kapilare. Uz to, usporava proces starenja kože. 
Uz ružinu vodicu u toniku se nalazi i ekstrakt kamilice koji ima antiinfekcijsko dejstvo i dodatno umiruje kožu.
Moja koža je suva i starija tako da joj prijaju i ružina vodica i kamilica. 
Tonik koristim svakodnevno (i ujutru i uveče) i posle njega osećam da koža polako postaje sve mekša. Osim toga, smatram da samo savršeno čista koža može na najbolji način da iskoristi blagodeti iz seruma ili krema koje su sastavni deo nege. 

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...