недеља, 14. фебруар 2016.

Weleda kremasti gel za tuširanje+krema za ruke (poklon pakovanje)

Weledina linija za negu kože od badema namenjena je osetljivoj koži, a njeni osnovni sastojci su organsko ulje badema (puno minerala, esencijalnih masnih kiselina i vitamina A, B, D i E), šea buter (obilje vitamina C, D, A, E i F i esencijalnih masnih kiselina) i Chondrus Crispus ekstrakt (sa visokim sadržajem vitamina A, B, C i E). 
Svi navedeni sastojci čine da koža postane meka, dobro hidrirana i nahranjena.
Gel za tuširanje je lagane teksture koja se prilikom upotrebe pretvara u blagu, ali bogatu penu koja nežno čisti kožu posle čega je ona meka i hidrirana.
pH je prilagođen koži tela. 
PS.Miris gela nije jak kao kod nekih drugih proizvoda sa bademom.


Krema za ruke ima gustu teksturu, ali se i pored toga lako razmazuje i upija. Ona umiruje iritacije kože ruku, pružajući pri tome optimalnu hidrataciju i štiteći kožu od spoljašnjih uticaja. Nanosi se po potrebi više puta tokom dana.
pH je prilagođen koži ruku.
PS. Moram da navedem činjenicu da bez obzira koje sam kreme za ruke upotrebljavala, samo ova Weledina je uspela da ublaži i eliminiše zimsku hrapavost, kao i da doprinese mekoći kože i njenoj dobroj hidriranosti.
Oba proizvoda su dermatološki testirana.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...