уторак, 16. фебруар 2016.

Alverde mleko za čišćenje lica sa ekstraktom i uljem divlje ruže

Iako svi hvale micelarne vode ja više volim da koristim mleka ili losione za čišćenje kože lica, ne zato što se radi o proizvodima boljeg kvaliteta, već i zbog činjenice da prosto moram da operem lice vodom posle čišćenja. Zbog toga sam i kupila Alverde mleko za čišćenje sa ekstraktom i uljem divlje ruže (DM, 200ml, 259 dinara) čiji sastojci potiču iz kontrolisanog biološkog uzgoja. 
Uz ulje divlje ruže (regenerišućeg dejstva) u mleku se nalaze i ulje makadamije (za sprečavanje isušivanja kože), ulje semenki grožđa (sa omekšavajućim uticajem) i ulje jojobe (sa protivupalnim delovanjem) - zbog toga nije nimalo čudno što ovo Alverde mleko temeljno otklanja šminku, prljavštinu i višak masnoće sa kože.
Mleko ima laganu teksturu blagog prijatnog mirisa. Da bi se koža dobro očistila potrebno je uzeti malo veću količinu proizvoda i tek tada će sve biti savršeno (ja sam probala sa manjom/do sada uobičajenom količinom, ali....nisam postigla odgovarajući efekat).
Moja koža je suva i starija, ali bez obzira što mleko uklanja i višak masnoće sa lica, ja nisam primetila da mi se koža isušila ili imala neke iritacije.
PS. Mleko ne sadrži sintetičke konzervanse, boje i mirise, kao i sirovine na bazi mineralnih ulja, a uz to je i dermatološki ispitano tako da su neprijatne reakcije na njega skoro nemoguće.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...