понедељак, 19. јун 2017.

AVON Anew Vitale BB krema SPF 20

Avonova Anew Vitale BB krema (30ml) namenjena je ujednačavanju tena, umanjivanju vidljivosti bora i vraćanju prirodne blistavosti kože. Uz to, ima i SPF 20 što je čini pogodnom za upotrebu ovih letnjih dana.
U svom sastavu krema ima glicerin (sa hidrirajućim dejstvom), ekstrakt masline (sa hranljivim delovanjem), pantenol (sa regenerišućim uticajem), vitamin E (antioksidant) i hidrolizovanu svilu (za obnavljanje oštećenih ćelija kože), kao i dimethicone (silikon koji doprinosi zaglađenom izgledu kože).


Tekstura kreme je lagana i neutralne boje koja se prilagođava svakom tenu - lako se nanosi i brzo upija.


Istina je da krema nema neku veliku pokrivnu moć ali zato izjednačava ten i čini ga blistavijim.
Iako se za BB kreme može reći da su tonirane, kao i hidratantne, pa istovremeno i štite i neguju kožu a pri tome i koriguju njen izgled, kada je u pitanju ova Avonova krema to nije slučaj, bar kada se radi o meni. Naime, moja koža je suva i osetljiva tako da samostalno nanošenje kreme predstavlja katastrofu (koža se isuši već posle dva-tri sata) ali... u kombinaciji sa prethodno nanetim hidratantnim preparatom krema ima sasvim solidno dejstvo (prirodan izgled kože sa poboljšanom teksturom i zdravim sjajem).

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...