четвртак, 1. јун 2017.

Alverde Zell Aktiv - okoloočna krema



Alverde okoloočna krema sa ekstraktom plavog hibiskusa (DM, 15ml, 390 dinara) namenjena je osobama od 30 do 45 godina. Po proizvođaču, ona stimuliše ćelijski metabolizam i održava vitalnost ćelija kože, dok njeni sastojci usporavaju stvaranje bora i umanjuju već postojeće.





U sadržaju kreme se izdvajaju ekstrakt plavog hibiskusa (za regeneraciju kože), glicerin (sa hidrirajućim dejstvom), maslinovo ulje (za negu i zaštitu kože), šea buter (sa hranljivim delovanjem), susamovo (za bolju perifernu cirkulaciju okoloočne regije) i suncokretovo ulje (sa regenerišućim uticajem) i ulja avokada (za elastičnost kože), jojobe (sa protivupalnim delovanjem) i lavande (za popravku oštećene kože), kao i vitamin E (antioksidant).

Krema je lagane teksture i prijatnog mirisa, lako se razmazuje i brzo upija. 
Iako su topli dani tek počeli, ja već sada ovu kremu držim u frižideru kako bih (posebno ujutru) njenom upotrebom umanjila otečenost podočnjaka.
Osim toga, posle desetak dana korišćenja mogu da primetim da je koža oko očiju postala elastičnija i bolje hidrirana. Što se tiče bora ne mogu ništa da kažem jer su one ionako bile minimalne.


Nakon svega navedenog moj zaključak je da osobine i dejstvo kreme odgovaraju tvrdnjama proizvođača, a to je sasvim dovoljno.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...