уторак, 12. децембар 2017.

Novo! Balea Tropikal Dream maska za lice

Kada se udruže niske temperature kojima smo izloženi kada smo napolju i suv vazduh dok boravimo u kući dobija se isušena koža lica. To je razlog da više pažnje obratimo na negu, kako svakodnevnu tako i povremenu. 
Najbolju prevenciju predstavlja češća upotreba maski koje pomažu da koža ostane u dobrom stanju. Jedna od njih je Baleina Tropikal Dream maska (2x8ml) koja je namenjena ishrani i omekšavanju kože. U njenom sadržaju se nalaze kokosova voda (za hidrataciju i omekšavanje kože), bademovo (sa protivupalnim i hidrirajućim uticajem) i suncokretovo ulje (za regeneraciju kože), ekstrakti ananasa (za blagi piling) i pasjeg trna (sa protivupalnim delovanjem), šea buter (sa hranljivim dejstvom), pantenol (sa zaštitnim uticajem) i vitamin E (antioksidans).
Maska je guste teksture i voćnog mirisa i može se koristiti jednom do dva puta sedmično. Nanosi se na prethodno očišćenu kožu, nežno se umasira i drži 10 do 15 minuta, da bi se na kraju ostaci maske uklonili kozmetičkom maramicom.
Moja koža je suva i starija pa joj maska izuzetno prija jer joj pomaže da ostane meka i hidrirana. Uz to, ten izgleda svetlije (verovatno zbog uticaja ananasa koji blago uklanja izumrle ćelije kože). 
Šta još reći osim da pored delovanja na kožu maska deluje i na moju dušu  jer me zbog svog voćnog mirisa podseća na leto koje jedva čekam (mrzim zimu).

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...