петак, 8. децембар 2017.

Jardin Naturel krema za ruke sa filtratom puževe sluzi

Ruke su jedan od najizloženijih delova tela i na njima se najlakše uočavaju godine, kao i nedovoljna nega. Zbog toga se trudim da obratim pažnju na njih, posebno sada kada im je zbog hladnoće potrebno mnogo više pažnje nego obično.
Trenutno koristim Jardin Naturel kremu za ruke sa filtratom puževe sluzi za ishranu i hidrataciju kože (100ml) - ona u sebi sadrži i glicerin (za bolju hidrataciju), kolagen (za regeneraciju ćelija kože) i alantoin (za umirivanje iritirane kože). 
Ova krema lagane teksture i prijatnog mirisa lako se razmazuje po koži i brzo upija (ne lepi, niti masti kožu). 
Iako sam do sada izbegavala da je koristim posle svakog pranja ruku sada to činim rado ne samo zato što je za nanošenje i upijanje potrebno nekoliko sekundi već i što mi je koža nakon toga glatka i meka. 
Naravno, nijedna krema kao ni ova nije čudotvorna i najbolje će se pokazati ako se redovno koristi (više puta u toku dana). Zato - krenite u akciju i sprečite da se godine primete na vašim rukama (sa ovom ili sa nekom drugom kremom).

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...