уторак, 11. октобар 2016.

Victoria Beauty Piling maska od aktivnog uglja i crnog šećera

Da bi serumi i kreme za negu kože zaista efektno delovali potrebno ih je nanositi na čisto lice, a da bi ono zaista i bilo takvo preporučuje se povremena upotreba pilinga.
Piling maska od aktivnog uglja (za čišćenje kože bez isušivanja) i crnog šećera (za blagi piling) pomaže da koža bude ne samo dobro pripremljena za dalju negu, već i da omekša (DM, 2x7ml, 191 dinar).
Maska gelaste teksture nanosi se na čisto lice i vrat. Posle 5 do 7 minuta se vrši blaga masaža oko dva minuta da bi se potom maska sprala toplom vodom. 
Za osobe sa suvom kožom piling je dovoljan jednom sedmično, dok oni sa normalnom ili masnom kožom mogu da ga upotrebljavaju i do tri puta tokom jedne nedelje.
Neko bi pomislio kako mešavina uglja i šećera izgleda suvoparno, ali maska u sebi sadrži i ekstrakte banane (antioksidans), kokosa (antigljivično delovanje), papaje (antibakterijski uticaj), guave (omekšavajuće delovanje) i maline (hidrirajuće dejstvo).
Za moju suvu kožu maska je prejaka (iako proizvođač tvrdi da je u pitanju blagi piling, koža mi je bila prilično iritirana) tako da ću je upotrebljavati najviše dva puta mesečno, ali... mislim da će i to biti sasvim dovoljno da uklonim sve nečistoće sa lica.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...