четвртак, 13. октобар 2016.

Balea mus za telo

Balea mus za telo (250ml) je još jedan od slatkiša iz DM-a. U pitanju je proizvod obogaćen jojobinim (za hidrataciju i smirivanje iritirane kože) i uljem iz semenki grožđa (za negu isušene kože), sa prijatnim citrusnim mirisom.
Tekstura je lagana i penasta. Malo stvara probleme prilikom nanošenja jer je teško utvrditi koja je količina potrebna da bi mus optimalno delovao - naime, ukoliko se uzme uobičajena količina, kao kada je krema u pitanju, za upijanje je potrebno više masaže - za pravi učinak dovoljno je uzeti samo malo musa koji se potom lako razmazuje i brzo upija.
Koža je posle upotrebe dovoljno hidrirana, meka i elastična - čak i kada je u pitanju moja suva koža kojoj posebno prija nanošenje pene.
Zbog citrusnog mirisa mus je nekako više prilagođen toplim danima, ali nema razloga da se ne koristi i tokom hladnijeg perioda godine - u stvari, meni lično miris deluje osvežavajuće i potsticajno, posebno u slučajevima kada se ujutru teže razbuđujem.

BOROTALCO Fresh gel za tuširanje

Aktuelni topli dani me prosto teraju da se češće tuširam pa se zbog toga trudim da pronađem preparate koji će me osvežiti. Jedan od takv...