четвртак, 13. октобар 2016.

Balea mus za telo

Balea mus za telo (250ml) je još jedan od slatkiša iz DM-a. U pitanju je proizvod obogaćen jojobinim (za hidrataciju i smirivanje iritirane kože) i uljem iz semenki grožđa (za negu isušene kože), sa prijatnim citrusnim mirisom.
Tekstura je lagana i penasta. Malo stvara probleme prilikom nanošenja jer je teško utvrditi koja je količina potrebna da bi mus optimalno delovao - naime, ukoliko se uzme uobičajena količina, kao kada je krema u pitanju, za upijanje je potrebno više masaže - za pravi učinak dovoljno je uzeti samo malo musa koji se potom lako razmazuje i brzo upija.
Koža je posle upotrebe dovoljno hidrirana, meka i elastična - čak i kada je u pitanju moja suva koža kojoj posebno prija nanošenje pene.
Zbog citrusnog mirisa mus je nekako više prilagođen toplim danima, ali nema razloga da se ne koristi i tokom hladnijeg perioda godine - u stvari, meni lično miris deluje osvežavajuće i potsticajno, posebno u slučajevima kada se ujutru teže razbuđujem.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...