недеља, 09. октобар 2016.

InSight Anti-Frizz hidratantni balzam za kosu

Iako se stalno pitam da li bi neki preparat mogao da ukroti moju neposlušnu kosu, nikako da ga nađem. 
U pokušaju traženja "leka" kupila sam i InSight Anti-Frizz balzam za kosu (Ana Beauty, 500ml, 504 dinara), čiji proizvođač obećava meku i sjajnu, a uz to i dubinski regenerisanu suvu kosu i urednu frizuru.
Balzam je bez parabena, mineralnih ulja, boja i silikona - u svom sadržaju ima ulje konoplje (omekšavajuće delovanje), kakao buter (za jačanje suve i oštećene kose), ulje iz semena pamuka (omekšavajuće dejstvo), laneno ulje (regenerišući uticaj), ekstrakt zobi (hidrirajuće delovanje) i mešavinu kokosovog i bademovog ulja (za zdravu i regenerisanu suvu kosu).
Po proizvođaču - kosa je nakon upotrebe balzama Anti-Frizz meka, svilenkasta i sjajna, a ja posle jednog korišćenja mogu da kažem da se kosa nakon spiranja balzama lako rasčešljava i izgleda malo zdravije. Ipak, moram da primetim da i pored toga nema uredne frizure (kosa i dalje deluje isušeno i "rasčupano"). 
Moji utisci su nastali (možda) prerano tako da ne znam kako će se kosa ponašati posle duže upotrebe balzama, a uz to nisam koristila ni šampon iz iste linije. A možda je krivac i moja (pre)suva kosa....?

Palette Intensive Color Cream boja za kosu RN5 Marsala Brown

  Dugo vremena sam bila plavuša ali mi se činilo da izgledam previše "isprano" pa sam kupila profesionalnu boju za k...