среда, 7. септембар 2016.

Monoi Tiare de Tahiti - šampon, regenerator i ulje za kosu


Nažalost, nisam toliko bogata da mogu da kupujem nove preparate čim se pojave na tržištu. Više se odlučujem za akcije jer tokom njih mogu da nabavim iste stvari za manje novca. Zbog toga sam i sačekala popust za Monoi Tiare de Tahiti šampon (Lilly, 200ml, 525 dinara), regenerator (Lilly, 200ml, 525 dinara) i ulje (Lilly, 100ml, 1.109 dinara) i odmah sam obavila kupovinu.

O ulju sam već pisala http://lepotazasve.blogspot.rs/2015/11/novo-monoi-ulje-za-lice-telo-i-kosu.html i mogu da kažem (posle potrošene bočice) da po kvalitetu spada u red ulja kao što je Nuxe.

Šampon i regenerator prvi put koristim. Oba u svom sadržaju imaju glicerin (za optimalnu hidrataciju), kokosovo ulje (sa regenerativnim delovanjem),  cvet tiare (za hidrataciju i zaštitu kose) i vitamin E (antioksidant).

Šampon je lagane teksture i karakterističnog mirisa. Tokom upotrebe daje bogatu penu koja nežno čisti kosu. 

Regenerator je izuzetno gust, skoro kao da se radi o maski (moram da primetim da se teško istiskuje iz bočice i ako još jednom budem imala iste probleme prebaciću ga u neku kutiju i tako lakše koristiti). 

Proizvođač obećava sjajnu i zdravu kosu koja se lako rasčešljava i oblikuje, a ja posle dve upotrebe mogu da kažem da je šampon zaista primeren osetljivoj koži glave i ne izaziva nikakve iritacije - što se tiče kose, omekšava je u razumnoj meri (iako meka, kosa nije opuštena, ni bezoblična). Kada je regenerator u pitanju njegovo delovanje je izuzetno - posle nanošenja na mokru kosu i lagane masaže koja bi trebalo da traje par minuta, kada se spere čini da  kosa bude zaista lagana i sjajna, kao i laka za oblikovanje. 

Na kraju još samo da spomenem da iako nisu namenjeni za ispravljanje kose oba proizvoda to čine  bez upotrebe dodatnih preparata - posle njih kosa je sjajna i glatka a frizura uredna (efekat se zadržava čak dva dana).

PS. Egzotični miris koji potseća na leto toliko je dugotrajan na kosi da se oseća par sati posle pranja.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...