недеља, 11. септембар 2016.

BYPHASSE Deo Roll on CVET PAMUKA

Leto još traje, a sa njim i pojačano znojenje pa...šta je bolje kupovati nego dezodoranse koji će i negovati i osvežiti kožu u isto vreme.
BYPHASSE Deo Roll on (DM, 50ml, akcijska cena 220 dinara) je pun eteričnih ulja koja istovremeno i neguju i osvežavaju kožu.
Moram da spomenem i sastojke koji su mi se posebno dopali: alantoin (za umirivanje iritacija), ekstrakt cveta crne zove (za osvežavanje kože) i glicerin (za hidrataciju), ali i one koje bih najradije izbegla: Aluminium Chlorohydrate koji menja pH balans kože i proizvodnju znoja i Carboxaldehyde (mirisni sastojak koji može da izazove alergiju).
Ipak, bez obzira na sve, ja dobro podnosim dezodorans i nemam (za sada) nikakve neprijatne reakcije. 
Posle upotrebe Deo Roll on-a par sati je prisutan osećaj čistoće  (najviše 6h), kao i blagi miris (najupadljivija je aroma đurđevka) koji mi deluje zanimljivo, ali....da su na ambalaži bili naznačeni sastojci - pre kupovine bih dobro razmislila (sastav dezodoransa sam pročitala na www.byphasse.com).

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...