четвртак, 10. мај 2018.

BIOTEN SOS balzam za negu usana

Istina je da volim da pre nanošenja ruža na usne stavim malo balzama, posebno kada je u pitanju mat varijanta koja je nekako suvlja nego što mi odgovara (bar za moje usne), ali isto tako ja balzam nanosim i pre spavanja kako bi on delovao tokom noći i "spasao" ono što je iritirano ili oštećeno.
Slučajno sam naišla na BIOTEN-ov balzam koji u sebi sadrži pantenol (za regeneraciju), ricinusovo (za hidrataciju), palmino (antioksidant) i suncokretovo ulje (sa protivupalnim delovanjem), pčelinji vosak (za negu), kakao buter (za omekšavanje), vitamin E (antioksidant) i šea buter (za ishranu suve i oštećene kože) i ne mogu da kažem da li je bolji za dnevnu ili noćnu negu jer... tokom dana ne samo što omekšava osetljivu kožu usana već je i štiti (ima UVA/UVB filtere) a tokom noći sprovodi potpunu regeneraciju (hrani, hidrira i omekšava).
Šta još reći osim da je u pitanju proizvod koji je neophodan, posebno sada tokom toplih dana, kada smo izloženi sunčevim zracima koji često znaju da loše deluju na nezaštićenu kožu.

IT'S SKIN hranljiva krema sa kolagenom - Made in Korea

Iako zaista vodim računa o svojoj suvoj i starijoj koži tokom zime često se dešava da je ona u groznom stanju. Pod tim podrazumevam veću...