четвртак, 24. мај 2018.

Alverde noćna krema sa peptidima iz slatke lupine

Pošto sam već koristila Alverde okoloočnu kremu sa peptidima iz slatke lupine bez ikakvog straha od iritacija kupila sam i noćnu verziju iz iste linije a ona u sebi sadrži sojino ulje (za epitelizaciju kože), glicerin (za bolju hidrataciju), šea buter (za ishranu kože), hidrolizovane proteine slatke lupine (za potsticanje proizvodnje kolagena), bademovo ulje (za negu suve i iritirane kože), šafranovo ulje (sa omekšavajućim dejstvom), arganovo ulje (za bolju elastičnost), natrijum hijaluronat (za optimalnu hidrataciju), levulinsku kiselinu (sa antimikrobnim delovanjem), suncokretovo ulje (za regeneraciju kože), vitamin E (antioksidans), ulje iz semenki grožđa (za usporavanje starenja kože) i anisinsku kiselinu (sa antiseptičkim uticajem).
Ova krema lagane teksture namenjena je zreloj koži i umanjenju bora na njoj. Mada je ne koristim dugo vremena (a uz to imam iskustvo sa kremom iz iste linije) mogu da kažem da moja suva (i starija) koža vremenom polako postaje sve mekša i mekša. Takođe, na njoj ne postoje ni neki znaci isušenosti. Bora nemam mnogo pa ne mogu da pričam o delovanju kreme na njih, ali...bez obzira na sve...tvrdim da je reč o solidnom proizvodu dobrog kvaliteta i niske cene koji ću kupovati kad god budem imala potrebu za noćnom kremom.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...