среда, 18. април 2018.

NIVEA body mousse Wild Raspberry & White tea

Jedan od skorašnjih  NIVEA noviteta je i pena za negu tela sa mirisom divlje maline i belog čaja. Namenjena je suvoj koži koju nežno neguje a uz to je i ostavlja mirisnom, mekom i hidriranom.
Na stranu što se u sadržaju pene nalaze Deep Moisture Serum (za dubinsko vlaženje kože), šea buter (za ishranu i negu suve kože), glicerin (za dodatnu hidrataciju)  i limunska kiselina (sa antibakterijskim dejstvom), za mene je najvažnije što je tokom a i nakon korišćenja prisutan intenzivan voćni miris koji ostaje na koži bar dva sata nakon upotrebe.
 Pošto je već nastupilo lepo i toplo vreme kada moramo da se tuširamo više puta tokom dana (i time isušujemo kožu) ova lagana pena je spasonosno rešenje jer je dovoljno hranljiva da nakon njene upotrebe ne treba ništa dodatno u vidu ulja ili butera, čak i kada je u pitanju (pre)suva koža kao što je moja.
Ako na to dodamo i činjenicu da se pena odmah po nanošenju na kožu topi i ostavlja prijatni osećaj onda se za nju može reći da je pravi izvor uživanja.
Samo još da dodam da prisutni dimetikon (silikon) koji se nalazi u sadržaju čini da koža (čak i ona presuva) izgleda glatko (ovo sam morala spomenuti jer mnogi silikone smatraju dodacima koji ne pogoduju koži i loše utiču na nju).
PS. Pena je dermatološki testirana i ima neutralnu pH vrednost.

IT'S SKIN hranljiva krema sa kolagenom - Made in Korea

Iako zaista vodim računa o svojoj suvoj i starijoj koži tokom zime često se dešava da je ona u groznom stanju. Pod tim podrazumevam veću...