субота, 7. април 2018.

NATURA SIBERICA krema za lifting vrata i dekoltea

Vrat i dekolte su najbolji pokazatelji godina, tj. koža na njima se najbrže nabora zbog činjenice da je dva puta tanja od kože lica.
Priznajem da do sada nisam koristila nikakve posebne kreme za regiju vrata, ali sam odlučila da kupim ovu pošto su bore postale zaista vidne.
NATURA SIBERICA je brend koji koristi prirodne sastojke i njegovi preparati ne sadrže parabene i mineralna ulja (najčešće uzročnike alergija).
U sadržaju kreme se izdvajaju snežna kladonija (puna usninske kiseline koja aktivno obnavlja ćelije kože) i ekstrakt sibirske maline (bogat vitaminima A, B, C i P koji deluju na usporavanje starenja kože). Takođe, moram spomenuti i hidrolizovane pšenične proteine (za mekšu kožu), ulje iz pšeničnih klica (sa protivupalnim delovanjem), bisabolol (umirujući uticaj), ekstrakt limunske trave (za zatezanje kože), ekstrakt sibirske ruže (sa antioksidativnim dejstvom), pantenol (sa regenerativnim svojstvom) i glicerin (zbog hidrirajućeg delovanja).
Krema je lagane teksture i neutralnog mirisa. Lako se razmazuje i brzo upija.
NATURA SIBERICA tvrdi da je krema namenjena za dnevnu negu zrele i osetljive kože vrata i deluje na umanjenje bora, kao i na vraćanje mlađeg izgleda kože...  a ja sam za sada (nakon desetak dana korišćenja) primetila samo da je koža omekšala. Bore su, nažalost, još uvek primetne tako da čekam da potrošim kremu i tek onda da vidim njene stvarne efekte.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...