уторак, 18. април 2017.

Nivea HairMilk šampon i regenerator za obnavljanje i intenzivnu negu oštećene kose

Pre neki dan u DM-u sam naišla na zanimljivu akciju  1+1 gratis, a u okviru nje Nivea HairMilk šampon (250ml) + regenerator (200ml) za oštećenu kosu po ceni od 319 dinara. Podrazumeva se da se nisam dvoumila, posebno zato što se o HairMilk liniji Niveinih proizvoda ovih dana mnogo priča.

Oba proizvoda su obogaćena mlečnim proteinima (za jačanje i oporavak oštećenih vlasi), Nutri Essences formulom sa uljem makadamije (za ishranu i hidrataciju kose), Euceritom® (za zaštitu od spoljašnjih uticaja), pantenolom (za regeneraciju oštećenih vlasi) i glicerinom (za hidrataciju kose). 


Šampon je laganije teksture i mirisa karakterističnog za sve Nivea proizvode. Jedina zamerka kada je on u pitanju odnosi se na prisustvo Sodium Laureth Sulfata koji se može pokazati kao iritirajuća supstanca.

Kada se radi o regeneratoru možemo pričati o gustoj teksturi kojoj ne treba dugo vreme delovanja da bi pokazala svoje efekte. 
Iako je uobičajeno da se regenerator na kosi drži od 5 do 15 minuta, meni je u slučaju ovog HairMilk proizvoda bilo dovoljno 3 minuta.Po Nivei šampon dubinski neguje i blago čisti kosu, jačajući je pri tome, dok regenerator popravlja prve znake oštećenja vlasi, olakšava rasčešljavanje i čini da kosa izgleda zdravo i negovano. A šta ja kažem....? Po meni, kvalitet ovih proizvoda je solidan iako ne mogu dobro proceniti njihovo delovanje na oštećenu kosu - naime, ja sam pre izvesnog vremena skratila dužinu kose koja je bila u tako lošem stanju da je morala da se uradi radikalna promena. Zbog toga mogu samo da kao efekte upotrebe navedem mekšu i sjajniju kosu, dok za ostalo morate pitati nekog ko trenutno ima prave "probleme" sa oštećenim vlasima.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...