среда, 12. април 2017.

EVELINE Hydra Impact regenerativno-hidratantna noćna krema za suvu kožu

Bez obzira kakvu kožu imamo moramo je pre svega hidrirati i to ne samo tokom dana već i tokom noći. Ako uz hidrataciju dodamo i hranljive materije i rezultati će biti i brži i efektniji.
Jedan od primera za dobar zbir korisnih sastojaka je Eveline noćna krema za suvu i osetljivu kožu sa Hydra Impact formulom - ona u svom sadržaju, između ostalog, ima hijaluronsku kiselinu (za optimalnu hidrataciju), arganovo (sa hranljivim delovanjem), ricinusovo (sa regenerativnim dejstvom) i bademovo ulje (za ishranu dubljih slojeva kože), proteine svile (za glačanje kože), šea buter (sa hranljivim i omekšavajućim dejstvom), glicerin (za dodatnu hidrataciju), ureu (za blagi piling), hamamelis (sa umirujućim i protivupalnim delovanjem), alantoin (za smanjenje iritacija kože), hidrolizovane proteine pšenice (sa omekšavajućim uticajem) i ekstrakt Viola Tricolor (za regeneraciju kože).
Po proizvođaču krema regeneriše, hidrira i umiruje iritiranu kožu a pri tome i obnavlja njenu zaštitnu barijeru, dok ja - par dana posle prve upotrebe - mogu da kažem da krema u velikoj meri ispunjava tvrdnje proizvođača. 
Ipak, moram i da dodam da moja suva i osetljiva koža iako izgleda mekše, nema govora o nekom spektakularnom rezultatu. Hoće li doći do njega u budućnosti - videćemo. Do tada, jedno je sigurno - krema ne izaziva neprijatne posledice upotrebe a to mi je zbog preosetljivosti kože trenutno sasvim dovoljno. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...