понедељак, 12. март 2018.

KNEIPP Joie de Vivre gel za tuširanje


Bez obzira o kakvom se proizvodu radi kada je nega tela u pitanju ja se uglavnom vodim čulom mirisa. Tako je bilo i ovaj put kada sam kupila KNEIPP gel za tuširanje koji ima osvežavajuće delovanje zbog prisustva citrusa.
Radi se o proizvodu koji u svom sadržaju ima eterično ulje litsea poznato po svom antimikrobnom, antigljivičnom i protivupalnom delovanju, limunsko ulje koje ima tonizirajući uticaj i ulje slatkog badema zbog hidrirajućeg i omekšavajućeg dejstva. 
Ako ostavimo po strani negujuće sastojke i pogledamo šta kaže aromaterapija možemo pričati o mirisu koji ujutru pomaže bržem buđenju i lepšem raspoloženju. Uostalom i samo ime gela označava uveseljavanje.
Inače, prilikom korišćenja gel daje bogatu penu koja dobro čisti kožu i ostavlja je mirisnom (bar dva sata nakon tuširanja, naravno - bez dodatnih sredstava za dalju negu).
Pošto imam suvu kožu sada, tokom hladnih dana, moram nakon tuširanja da koristim kreme ili butere za dodatnu negu, ali... kada dođe toplije vreme... onda će mi ovaj gel biti sasvim dovoljan da se tokom čitavog dana osećam sveže i mirisno.
PS. Jedina zamerka je prisustvo sulfata koji mi, na sreću, ne smetaju toliko u nezi tela kao prilikom pranja kose.
IT'S SKIN hranljiva krema sa kolagenom - Made in Korea

Iako zaista vodim računa o svojoj suvoj i starijoj koži tokom zime često se dešava da je ona u groznom stanju. Pod tim podrazumevam veću...