недеља, 02. јул 2017.

CAUDALIE VINE (ACTIV) Anti-Wrinkle serum

CAUDALIE je brend usmeren na prirodne i aktivne ekološke sastojke a njegovi vinski ekstrakti, sadržani u svim preparatima, potiču iz francuskih vinograda. 
Podrazumeva se da u proizvodima ovog brenda nema parabena, ftalata, mineralnih ulja, sulfata...
Pre izvesnog vremena sam u jednoj apoteci u Šapcu kupila Caudalie (30ml, akcijska cena 3.432 dinara)
serum VINE (ACTIV) koji deluje ne samo protiv bora već ima i ulogu da aktivira prirodni sjaj kože.
Serum, između ostalog, sadrži i skvalen (za omekšavanje kože), ekstrakt grožđa (protivupalno i regenerativno dejstvo), vitamine E (antioksidans) i C (za antioksidativnu prevenciju fotostarenja kože), polifenole (za eliminisanje slobodnih radikala), hijaluronsku kiselinu (za optimalnu hidrataciju) i ekstrakt smreke (sa ojačavajućim uticajem).
Veliku ulogu serum ima i u zaštiti kože od zagađenja kojem je ona svakodnevno izložena. Njegova tekstura je lagana i nije lepljiva. Lako se nanosi i brzo upija. Koristi se svakodnevno, ujutru i uveče, ispod odgovarajuće kreme.
Moja koža je suva i osetljiva pa moram priznati da sam se u prvo vreme malo plašila hoće li serum zbog visoke koncentracije sastojaka imati loš uticaj, ali...radi se o preparatu koji je istovremeno i jak, ali i blag u toj meri da se može slobodno nanositi i na predeo oko očiju. 
Već posle sedam dana sam primetila efekte upotrebe iako sam preko seruma nanosila uobičajenu kremu (drugog brenda). Koža lica mi je postala svetlija, mekša i dobila je zdrav sjaj dok su do tada tamni podočnjaci bili posvetljeni.
Znam da bi efekti bili mnogo bolji da sam koristila i odgovarajuću Caudalie kremu, ali....nadam se da ću u dogledno vreme uspeti da je kupim.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...