четвртак, 4. октобар 2018.

Balea Feel Well buter za stopala

Balein buter za stopala sa mirisom čaja od mente (DM, 200ml, 375 dinara) predstavlja pravo osveženje ne samo tokom toplih letnjih dana već i sada, kada je temperatura mnogo niža. Osim toga, on ima i negujuću ulogu jer sadrži i ekstrakt zelenog čaja (sa protivupalnim i antibakterijskim dejstvom), sojino ulje (sa regenerativnim delovanjem), šea buter (sa negujućim uticajem), ulje avokada (sa hidrirajućim i zaštitnim svojstvom), kaolin (za bolju mikrocirkulaciju), mlečnu kiselinu (za blagi piling) i vitamin E (antioksidant).
Tekstura butera je gusta dok je miris prilično jak. Lako se razmazuje i brzo upija ostavljajući za sobom osećaj svežine na stopalima koja polako omekšavaju (u mom slučaju, kada je u pitanju izuzetno suva i hrapava koža - nakon desetak dana) i čine negovani izgled primetnim.  
PS. Iako buter nije namenjen za negu laktova i kolena ja ga upotrebljavam i na tim regijama i zadovoljna sam jer nakon njega koža izgleda mekša nego inače.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...