субота, 07. јул 2018.

BIOTEN micelarna voda DETOX

Iako ranije nisam bila ljubitelj micelarnih voda sve češće ih kupujem i koristim. Trenutno je aktuelna Detox voda brenda Bioten (DM, 400ml, 329 dinara) koja je obogaćena aktivnim ugljem (za dubinsko čišćenje i detoks kože), ekstraktom moringe (za zaštitu kože od spoljašnjih uticaja), glicerinom (za hidrataciju), alantoinom (sa protiv-upalnim dejstvom), pantenolom (za negu kože) i limunskom i mlečnom kiselinom (za blagi piling). 
I pored toga što mnogi micelarnu vodu preporučuju kao glavno sredstvo za skidanje šminke ja je koristim isključivo kao tonik (uveče nakon mleka za čišćenje kože a ujutru posle umivanja) i mogu da kažem da sam zadovoljna posledicama njene upotrebe. 
Moram da napomenem da kod ove Bioten micelarne vode ima malih razlika u odnosu na druge koje sam koristila. Naime, sada mi koža lica izgleda svežije i mnogo, mnogo je mekša - to predstavlja zadovoljavajući efekat.
Samo još da dodam da  micelarna voda Bioten Detox ne sadrži alkohol, parabene i veštačke boje i dermatološki i oftamološki je testirana.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum

Iako mi je poznato pravilo da tokom zime dnevna krema treba da bude mnogo jača od noćne dok je leti obrnuto, ja sam se odlučila da sada ...