недеља, 24. јун 2018.

Max Factor Colour Intensfyng Balm 20 Liscious Red

Nisam neki ljubitelj šminkanja i smatram da, bez obzira koliko neko ima godina, preterana šminka mu ne čini dobru uslugu.
To je i razlog što sam uvek za make up-no make up jer samo on može da istakne prirodnu lepotu a pravi odgovor na taj zahtev ima Max Factor u svom asortimanu. Radi se o balzamu koji ne samo što hidrira i hrani osetljivu kožu usana već im daje i boju (u zavisnosti od toga kakav intenzitet boje želite nanećete i toliko slojeva balzama). 
Činjenica da se u sadržaju, između ostalog, nalaze i vitamin E (antioksidans) i ricinusovo ulje koje ima antibakterijsko i protivupalno svojstvo (a uz to i hidrira i hrani kožu), govori da nije nimalo čudno što osetljiva koža usana nakon korišćenja balzama izgleda glatko i punije (tj.hidriranije). A što se tiče boje....sve zavisi od ukusa. Ja sam nanela samo jedan sloj i zadovoljna sam rezultatom jer usne izgledaju prirodno i... lepo.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum

Iako mi je poznato pravilo da tokom zime dnevna krema treba da bude mnogo jača od noćne dok je leti obrnuto, ja sam se odlučila da sada ...