недеља, 24. јун 2018.

Max Factor Colour Intensfyng Balm 20 Liscious Red

Nisam neki ljubitelj šminkanja i smatram da, bez obzira koliko neko ima godina, preterana šminka mu ne čini dobru uslugu.
To je i razlog što sam uvek za make up-no make up jer samo on može da istakne prirodnu lepotu a pravi odgovor na taj zahtev ima Max Factor u svom asortimanu. Radi se o balzamu koji ne samo što hidrira i hrani osetljivu kožu usana već im daje i boju (u zavisnosti od toga kakav intenzitet boje želite nanećete i toliko slojeva balzama). 
Činjenica da se u sadržaju, između ostalog, nalaze i vitamin E (antioksidans) i ricinusovo ulje koje ima antibakterijsko i protivupalno svojstvo (a uz to i hidrira i hrani kožu), govori da nije nimalo čudno što osetljiva koža usana nakon korišćenja balzama izgleda glatko i punije (tj.hidriranije). A što se tiče boje....sve zavisi od ukusa. Ja sam nanela samo jedan sloj i zadovoljna sam rezultatom jer usne izgledaju prirodno i... lepo.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...