недеља, 21. јануар 2018.

Balea krema za stopala sa efektom zagrevanja

Već dugo vremena imam problem sa perifernom cirkulacijom - u toku leta je sve podnošljivo ali kada dođu zimski dani nastaje haos, posebno zbog stopala koja su večito hladna.  
Do sada sam probala bezbroj što kozmetičkih proizvoda što mazalica iz kuhinje i to sve, nažalost, bez trajnog rešenja. Sada sam rešila da isprobam Baleinu kremu sa efektom zagrevanja. Ona, osim što pojačava cirkulaciju u stopalima deluje i negujuće zbog prisustva suncokretovog (sa negujućim svojstvom) i bademovog ulja (sa hidrirajućim efektom) i šea butera (sa hranljivim delovanjem).
Krema bogate teksture nanosi se na stopala u debljem sloju (bar tako ja radim) a zatim nežno umasira u kožu. Efekat blagog zagrevanja se oseti već nekoliko minuta nakon upotrebe i traje par sati. To je posebno važno tokom dana pošto bez obzira koliko debele čarape imam uvek osećam hladnoću.
Ipak, na kraju moram da dodam da se ne radi o čudotvornoj kremi koja "leči" hladna stopala, već o pomoćnom sredstvu koje ublažava tegobe. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...