уторак, 28. новембар 2017.

DetaPharm piling za lice i telo

Iako imam suvu i osetljivu kožu i izbegavam piling lica, ipak ne mogu bez njega - moram bar dva puta mesečno da uklanjam izumrle ćelije kože i tako se pripremam za bolje delovanje krema.
Mojoj sestri je sve to poznato i zato mi je poklonila DetaPharm piling gel koji je toliko blag da su minimalne šanse za nanošenje štete osetljivoj koži (glavni sastojci su ekstrakt kamilice koji ima umirujuće dejstvo na kožu i ekstrakt hrasta koji deluje antiseptički i protivupalno - uz to su granule za mehanički piling koje se nalaze u gelu zaista minijaturne).
Priznajem da piling nisam upotrebljavala na koži tela, ali ga zato na licu koristim svakih desetak dana. Nanosim ga na prethodno očišćenu kožu u debljem sloju i nežno masiram lice par minuta, da bih ga potom isprala mlakom vodom. Tretman završavam uobičajenom kremom malo bogatije teksture (to obično radim u okviru večernje nege).
Za mene je najvažnije da piling osim što dobro čisti kožu, ne izaziva nikakve iritacije i mogu slobodno da ga koristim bez straha da će se nešto loše dogoditi.
PS. Pakovanje sadrži 60ml piling gela i košta oko 100 dinara.

DONTODENT pasta za zube sa ekstraktom matičnjaka

U obilju pasta za zube prosto je nemoguće izabrati onu koja bi najviše odgovarala problemu koji imam sa osetljivim desnima. To je i razl...