среда, 21. октобар 2020.

REVUELE Okoloočni serum sa retinolom


Mada mnogi nemaju neko naročito mišljenje o brendu REVUELE, valjda zbog njegove niske cene,  ja sam zadovoljna (posebno zato što u poslednje vreme imam smanjene prihode). Trenutno koristim okoloočni serum sa retinolom i mogu da kažem da je, od već korišćenih do sada, ovo  najbolji preparat brenda. U pitanju je serum koji u sebi sadrži retinol (za obnavljanje kože), glicerin (hidrirajući uticaj), šea buter (za ishranu suve kože), vitamin E (antioksidans), bisabolol (antibakterijski i umirujući uticaj) i kofein (za bolju mikro-cirkulaciju kože).
Po proizvođaču serum povećava otpornost kože i pomaže u redukciji tamnih fleka i nadutosti podočnjaka. Takođe, stimuliše proces obnavljanja kože pri čemu zaglađuje sitne bore, a po meni......lagana tekstura koja se lako razmazuje i brzo upija pozitivno utiče na osetljivu kožu oko očiju i ublažava nepravilnosti čineći da ovaj deo lica izgleda mlađe i blistavije. Uz to, dobra je podloga za šminku.
Na kraju mogu samo da dodam da cena nije uvek merilo kvaliteta i da, bez obzira na nju, kao i na brend, i jeftiniji preparati mogu sasvim uspešno da obave svoju ulogu.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...