среда, 21. октобар 2020.

REVUELE Okoloočni serum sa retinolom


Mada mnogi nemaju neko naročito mišljenje o brendu REVUELE, valjda zbog njegove niske cene,  ja sam zadovoljna (posebno zato što u poslednje vreme imam smanjene prihode). Trenutno koristim okoloočni serum sa retinolom i mogu da kažem da je, od već korišćenih do sada, ovo  najbolji preparat brenda. U pitanju je serum koji u sebi sadrži retinol (za obnavljanje kože), glicerin (hidrirajući uticaj), šea buter (za ishranu suve kože), vitamin E (antioksidans), bisabolol (antibakterijski i umirujući uticaj) i kofein (za bolju mikro-cirkulaciju kože).
Po proizvođaču serum povećava otpornost kože i pomaže u redukciji tamnih fleka i nadutosti podočnjaka. Takođe, stimuliše proces obnavljanja kože pri čemu zaglađuje sitne bore, a po meni......lagana tekstura koja se lako razmazuje i brzo upija pozitivno utiče na osetljivu kožu oko očiju i ublažava nepravilnosti čineći da ovaj deo lica izgleda mlađe i blistavije. Uz to, dobra je podloga za šminku.
Na kraju mogu samo da dodam da cena nije uvek merilo kvaliteta i da, bez obzira na nju, kao i na brend, i jeftiniji preparati mogu sasvim uspešno da obave svoju ulogu.

Mesečeva dijeta - Mesečeve mene u 2021.godini

  Dijeta propisuje da se tokom 24h od početka Mesečeve mene konzumira samo tečnost (preko 2 litra) kako bi se organizam oslobodio toksina ko...