среда, 16. септембар 2020.

Mesečeva dijeta - mlad Mesec 17.septembra 2020.

 

Iako mnogi sumnjaju u delotvornost Mesečeve dijete ja je praktikujem dugo vremena i mogu da kažem da bez obzira što se njenom primenom ne gubi mnogo kilograma najbolji efekti se ogledaju u izbacivanju suvišne tečnosti iz tela i uklanjanju toksina iz organizma. Zbog toga ću i sutra 17.septembra 2020. kada u 13h započne Mesečeva mena  - mlad Mesec, ponovo ući u period koji traje 24h od početka mene i u kome se hrana ne konzumira ali se zato tečnost obilato koristi (preko 2 litra).
Jedan od "pomoćnika" u dijeti je i čaj od peršuna (vitamini A, C i E i minerali magnezijum, kalijum, gvožđe i kalcijum) koji je poznat po diuretičkom dejstvu ali ovoga puta želim da spomenem napitak od peršuna i limuna koji je izuzetno delotvoran. Za njega je potrebno: 1 limun, 60gr svežeg peršuna i 250ml vode (peršun se dobro opere i sitno isecka a nakon toga se dodaju sok iz limuna i voda). Napitak se uzima na prazan želudac ali se njegova preterana upotreba ne preporučuje osobama koje imaju problem sa organima za varenje. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...