петак, 1. мај 2020.

HADA LABO OVAL V-LIFT HYDRO CREAM

Ni ja se ne razlikujem od većine žena koje žele da izgledaju mlađe od svojih godina. Zato sam pokušala da to postignem uz pomoć Hada Labo kreme koja, kako proizvođač kaže, ima efekat liftinga.
Ova krema je namenjena za dnevnu i noćnu negu. Sadrži, između ostalog, četiri tipa hijaluronske kiseline (za vraćanje vlažnosti i elastičnosti kože), fermentisano sojino mleko (za ishranu i podmlađivanje kože), kukuruzno ulje (sa omekšavajućim delovanjem), kolagen (za obnavljanje kože), ekstrakt žen šena (za regenerišući uticaj) i vitamin E (antioksidant).
Krema je guste gelaste teksture i nanosi se uz laganu masažu (kružnim pokretima odozdo prema gore i od sredine prema spoljašnjem delu lica) koja poboljšava mikrocirkulaciju i ojačava mišiće lica a samim tim i pruža V-line Lift efekat. A da li se ovom kremom zaista može postići lifting?
Nakon dva meseca korišćenja i potrošene kreme mogu da potvrdim da mi se kvalitet kože zaista poboljšao - ona sada izgleda mnogo bolje, jedrija je, svežija i glatka. Što se tiče efekta liftinga moram priznati da sam razočarana jer o njemu nema ni govora. Mogu samo da zaključim da je on moguć jedino kod mlađih osoba kod kojih dodatna hidratacija može doprineti zategnutijem izgledu kože, dok je kod nas starijih jedino rešenje ono hirurško. Da bih pokazala kakva je razlika pre i posle liftinga iskoristiću fotografije zahvata koji je radio Dr Vlada Aničić.

-pre operacije


-nakon dva meseca od operacije



Razlika je stvarno vidna pa ako želite zaista zategnutu kožu nemojte se zanositi sa pričama o čudotvornim kremama sa kojima to možete postići. Obratite se dobrom plastičnom hirurgu... a njih u Srbiji ima dovoljno.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...