уторак, 16. мај 2017.

CAUDALIE fresh fragrance Rose De Vigne & Fleur De Vigne

Caudalie je francuski brend čija je osnovna sirovina grožđe. Iako je uglavnom usmeren na rešavanje problema kože, u svom asortimanu ima i parfem Divine, kao i četiri osvežavajuće mirisne vode (Fleur De Vigne, The Des Vignes, Rose De Vigne i Figue De Vigne).
Kada sam pre neki dan u jednoj apoteci u Šapcu videla akciju u kojoj su cene Caudalie proizvoda umanjene za 20%, a uz to se uz jednu mirisnu vodu dobija još jedna gratis nisam mogla da odolim kupovini (2.340 dinara).  
Moj izbor su bile Rose De Vigne (ruža, rabrabara, mošus) i Fleur De Vigne (cvet grožđa, grejp, mandarina, kedar).
Iako su u pitanju mirisne vode koje u sebi ne sadrže neki veliki procenat parfema moram priznati da su dugotrajnije nego što sam očekivala (traju čak do tri sata i to intenzivno).
Želim da dodam i činjenicu da ove mirisne vode nisu fototoksične i mogu se upotrebljavati i tokom letnjih dana, bez straha da će izazvati iritacije na koži (bar tako tvrdi proizvođač).
Šta još da kažem osim da mi je žao što u trenutku kupovine nisam imala više novca da napravim svoju kolekciju Caudalie mirisnih voda.

Novo u DM-u! HERBAL ESSENCES šampon sa arganovim uljem

Kada sam u DM -u videla novitete tj. HERBAL ESSENCES proizvode za kosu odmah sam odlučila da kupim šampon (ionako mi je stari bio pri kr...