четвртак, 08. децембар 2016.

Perfecta Sleep mask

Pošto hladno vreme nepovoljno utiče na moju suvu kožu trudim se da što više vodim računa šta nanosim na nju. Zbog toga sam i pokušala da Perfecta noćnom maskom (maskom koja zamenjuje noćnu kremu) učinim nešto za svoj dobar izgled (DM, 50ml, 279 dinara).
Maska se prodaje u praktičnom pakovanju (sa zatvaračem) koje je dovoljno za deset upotreba. Koristi se (povremeno - dva do tri puta sedmično) umesto noćne kreme, a u njenom sadržaju se izdvajaju: glicerin (za bolju hidrataciju), šea buter (za intenzivnu ishranu kože), hijaluronska kiselina (za postizanje optimalne hidratacije) i ekstrakt baobaba (za umanjenje bora, kao i za očuvanje elastičnosti kože).
Tekstura je lagana (sličnija losionu negu kremi) dok je miris neutralan - lako se razmazuje i brzo upija.
Ja sam samo jednom upotrebila masku i mogu da kažem da sam oduševljena njenim delovanjem. Sinoć sam je u debljem sloju nanela na čistu kožu (uz blagu masažu), a jutros - moja koža je bila prosto preporođena (hidrirana i sa vizuelnim umanjenjem bora).
Nastaviću da koristim masku svako drugo veče i nadam se da ću posle izvesnog vremena imati i dugotrajne rezultate.

BOROTALCO Fresh gel za tuširanje

Aktuelni topli dani me prosto teraju da se češće tuširam pa se zbog toga trudim da pronađem preparate koji će me osvežiti. Jedan od takv...