уторак, 06. децембар 2016.

Mogu li se obrve spasti?

Deblje, prirodne obrve su već neko vreme u trendu, ali...šta da se radi ako su one retke ili (možda?) skoro da ne postoje. 
Pre nego što se okrenemo trajnoj šminki i "tetoviranju" obrva ne bi bilo loše prvo pokušati sa prirodnim sredstvima koja u velikom broju slučajeva mogu pomoći.
Bademovo ulje, puno vitamina B i E, magnezijuma, bakra, mangana, kalcijuma i kalijuma, poznato je po stimulisanju rasta kose, a može da se koristi i kada su obrve u pitanju - potrebno ga je malo naneti ujutru i uveče. 
Maslinovo ulje u svom sadržaju ima vitamine A i E, skvalen, zasićene masne kiseline, kalcijum, magnezijum, fosfor, kalijum, gvožđe i cink - ono stimuliše rast folikula dlake i dovoljno ga je naneti na obrve i ostaviti na njima oko sat vremena a potom sprati.
Kokosovo ulje u svom sastavu ima 92% zasićenih masnih kiselina, 6% mononezasićenih i 2% polizasićenih kiselina - ono ima moć da se apsorbuje u dlaku i poboljša njen kvalitet.



Ricinusovo ulje, puno Omega6 masnih kiselina, potstiče rast dlake - potrebno ga je naneti na obrve i držati na njima oko pola sata svake večeri, a zatim sprati.

Podrazumeva se da upotreba navedenih ulja mora biti praktikovana tokom dužeg vremenskog perioda.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 24.oktobra 2018. u 18h 45min

     Sutra, 24.oktobra 2018 .godine u 18h 45min počinje M esečeva mena (pun Mesec) i to predstavlja priliku za skidanje suvišni h kilog...